VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ШЕСТ ФУТБОЛНИ ГРАНДА СЕ СЪБИРАТ В АЛБЕНА

Футбол

В Албена на 19 юни – сряда, започват срещите от детския международен турнир по футбол Локобол-2013-РЖД”. Участиие ще запишат шест отбора от различни европейски страни - Галатасарай (Истанбул, Турция), ПАОК (Солун, Гърция), Раднички (Ниш, Сърбия), Стяуа (Букурещ, Румъния) и Динамо (Киев, Украйна) и от българска страна Левски (родени 2002 г.), съобщи за пресцентъра на курорта организаторът Евгени Маринов.


Шестте отбора в Албена ще бъдат разпределени на жребия тази вечер в две групи от по три тима, които ще играят един срещу друг. Мачовете са с продължителност 50 минути (2х25), с петминутна почивка между отделните части. Броят на футболистите е 8+1 и се играе на половин терен с врати по 5 метра. Смените са неограничен брой и се извършват в движение.

Отборите, заели първи места в групите, ще си оспорват титлата на 21 юни, тези на второ място ще играят за бронзовите медали, а останалите два отбора ще се срещнат в двубой за 5-6 място.

Шампионът в състезанието получава право да участва във финалния турнир на Локобол2013-РЖД”, който е между 1 и 4 август 2013 г. в Москва и ще събере 20-те най-силни тима от предварителните етапи в Русия, Латвия и България.

Турнирът се осъществява и спонсорира от Руските държавни железници (ОАО РЖД), Руско физкултурно спортно общество Локомотив” и Детската футболна лига в Русия, като съорганизатор на проявата от българска страна е лицензираният футболен мениджър на ФИФА и УЕФА и мач-агент Евгени Маринов. Тази година за пръв път рамките на турнира излизат извън пределите на Руската федерация, като освен в България, Латвия също ще приеме част от надпреварата.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter