VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НОВА КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА ЗА ФУТБОЛНИТЕ НИ ЖЕЛЕЗНИЧАРИ В АЛБЕНА

Футбол

България постигна втора победа в квалификационния турнир в предварителна група 1 от XX Европейско първенство по футбол за железничари в курорта Албена, съобщи зам.-председателят на Българския железничарски спортен съвет Огнян Ръждавички.


„Трикольорите” ни, които са представени от третодивизионния Локомотив (Мездра), надиграха с 4-0 Словакия, след като преди това разгромиха с 5-0 Казахстан. Днес от 18.30 часа България излиза срещу Азербайджан, а 24 часа по-късно нашите ще играят с Дания. За финалите на шампионата, които са през лятото на 2015 г. в Русия, се класират заелите първите две места в предварителната група.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter