VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СТЕФКА КОСТАДИНОВА ОТКРИВА ОЛИМПИЙСКИЯ ФЕСТ В АЛБЕНА

Олимпийски игри

В курорта ”Албена” утре ще бъде открито шестото издание на олимпийски фестивал, който отново ще бъде под мотото: „ДА ОТКРИЕМ НОВИТЕ ОЛИМПИЙСКИ НАДЕЖДИ НА БЪЛГАРИЯ!”. Организатор на събитието е Българският олимпийски комитет.


В спортния фестивал ще вземат участие над 500 юноши и девойки от България и най – добрите юношески отбори по баскетбол и волейбол на Румъния. Фестивалът ще бъде открит на 11 юни в 12 часа от председателя на БОК Стефка Костадинова. Програмата на фестивала предвижда участниците да премерят сили в 7 вида спорт: плуване, тенис на маса, футбол, баскетбол, лека атлетика, плажен волейбол и плажна борба.

Във футболната надпревара участие ще вземат отборите финалисти в републиканското първенство по футбол, родени 1997 година - Черно море - Варна, Септември-София, Дунав - Русе, Шумен и Спартак – Варна, както и футболисти от Добрич.

В състезанията ще вземат участие националните отбори на България по тенис на маса при юношите и девойките старша и младша възраст начело с Красимира Йовкова и Виктор Янев - републикански шампиони старша възраст за 2013 и Христо Христев републикански шампион младша възраст за 2013, националните отбори по борба – юноши и девойки , в леката атлетика – юноши и девойки от София, Добрич, Варна, Шумен и Русе, в баскетбола – юношеският национален отбор по баскетбол, воден от Георги Младенов , националните отбори юноши и девойки на Румъния, най-добрите състезатели от Търговище, Варна, Русе и Шумен, в състезанията по плуване национални състезатели-юноши и девойки от София, Силистра, Шумен, Варна и Бургас, както и Георгия Кадоглу - 10 пъти абсолютен републикански шампион по плуване както и четирикратна Балканска шампионка. Подобрила 3 национални рекорда, Калоян Николов - 1-во място на 100 м. бътерфлай през март в София и Венелина Михнева 1-во място на 100 м бруст. Във волейбола участие ще вземат националните отбори юноши и девойки на Румъния и най-добрите състезатели от Варна.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter