VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ПРИВЛИЧА ФУТБОЛИСТИ ОТ ЧЕРНО МОРЕ

Футбол

Отборът на Добруджа, който се завърна в “Б” група, може да се подсили с двама футболисти със солиден опит в професионалния футбол.


Става въпрос за бивши състезатели на добричкия клуб - защитника Детелин Димитров и халфа Симеон Симеонов. Преди да облече екипа на “моряците”, Димитров играеше в Калиакра, а Симеонов бе капитан “жълто-зелените”. В момента изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров и старши треньорът Радослав Вардаров водят разговори и за привличането на няколко млади футболисти, тъй като БФС реши от началото на новия сезон във всеки мач отборите от втория ешелон да имат в съставите си по четирима играчи до 21-годишна възраст.
Предполага се, че спортно-техническото ръководство на Добруджа ще предложи оферти и за футболисти на Черно море, които миналата година играха в Елитната юношеска група до 19 години. Сред тях има няколко добричлии, като двама стигнаха и до националния отбор
- централният защитник Георги Радев и нападателят Атанас Илиев. В Добруджа усилено търсят и вратар, тъй като след освобождаването на Венцислав Димитров "жълто-зелените" останаха само с титулярния си страж Николай Радомиров.
Междувременно стана известно, че наесен старши треньорът Радослав Вардаров няма да разчита на шестима състезатели, които носеха екипа на Добруджа в Североизточната “В” група. Това са защитникът Борислав Илиев, халфовете Мариян Станчев, Преслав Пасев и Йордан Апостолов, вратарят Венцислав Димитров и нападателят Николай Вълев.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter