VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДЕВОЙКИТЕ НА ДОБРУДЖА ИЗЛИЗАТ СРЕЩУ ЦСКА, ЛЕВСКИ ВОЛЕЙ И БОТЕВ (ВР)

Волейбол

На 30 и 31 май във Враца ще се проведе един от четирите зонални турнира по волейбол за девойки младша възраст, в който участие ще вземат отборите на Добруджа 07, ЦСКА, Левски волей и домакините от Ботев.


В първия ден от 18 часа възпитаничките на Милена Маринова ще срещнат ЦСКА, а в петък имат две срещи по програма - от 10.30 ч играят с домакините и от 14.30 ч. с Левски волей, съобщават от пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07. Победителят в турнира се класира директно за републиканските финали, а втория и третия ще продължат в квалификации.

„Нашата цел е да заемем едно от първите три места в групата, за да продължим напред. Групата ни е най-тежката от четирите”, коментира Милена Маринова.

В същото време клубното ръководство на ВК Добруджа 07 подаде официална заявка за домакинство на републиканските финали при момчетата до 15 години. Като възможен се обсъжда и варианта за приемане на двете финални групи от Добрич и Варна, домакин на срещите от финалната четворка ще бъде ВК Добруджа 07. През тази седмица предстои УС на БФВ да вземе решение по подадените кандидатури за домакинство на финалите.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter