VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДРАМАТИЧНИ ДВУБОИ В ПЪРВИЯ ДЕН НА СВЕТОВНИЯ VOLVO МАЧ ПЛЕЙ ШАМПИОНАТ

Голф

Испанецът Гонсало Фернандес-Кастаньо изпълни първия начален удар в Световния Volvo мач плей шампионат, който започна днес в 12.05 ч. в Голф клуб “Тракийски скали”. Първият от четирите турнирни дни включва осем мача от предварителната групова фаза на шампионата.


Като много драматичен се очерта двубоят в Група “Грег Норман”, в която италианецът Франческо Молинари започна с удар в бункера и после във водата, така че трябваше да отстъпи дупката на съперника си Хенрик Стенсон още преди да е стигнал до грийна. Това би обезкуражило много голфъри, но не и Франческо, който след този фалстарт направи цели четири поредни бърдита и поведе в резултата.

Мачът, очакван с най-голям интерес днес, бе този между “Volvo специалистите” в Група “Иън Уузнам” Никола Колсартс и Брендън Грейс. В него съдийството бе поверено на Константин Икономов, мениджър на Българската голф асоциация – той е и първият български рефер в турнир от Европейската верига. Южноафриканецът Грейс поведе убедително, като спечели пет от първите девет дупки. Първи завърши мачът между най-младия участник в турнира – Торбьор Олесен и шведа Карл Петерсон. След игра до 15-а дупка Петерсон спечели срещу датчанина с 4&3. Утре са останалите 16 мача от групите. След тях първите двама от всяка от осемте групи ще се класират за осминафиналите в събота.  Любителите на голфа могат да гледат пряко всички мачове от шампионата по Ринг.бг. Ето и часове на телевизионното излъчване:

четвъртък, 14.00-18.00, Ринг.бг, пряко

петък, 14.00-18.00, Ринг бг, пряко

събота, 13.00-18.00, Ринг бг, пряко

неделя, 12.00-18.00, Ринг бг, пряко

понеделник, 23.30-00.30, бТВ, избрани моменти

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter