VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МОМИЧЕТАТА НА ДОБРУДЖА 07 - НЕПОБЕДИМИ В СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ


Момичета на "Добруджа 07" до 12 години (миниволей) категорично доказаха, че са най-добрите в своята възрастова група сред отборите от Североизточна България.
След като преминаха като бърз влак през съперничките си в едната от финалните групи, възпитаничките на Милена Маринова бяха влакът-експрес в полуфиналната и финална срещи на региона. Добричките волейболистки категорично наложиха волята си над състава на "Омуртаг" с 2:0 гейма, информират от пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07. Във финал, след малки колебания в първата част срещу отбора на "Спартак" Варна, която все пак спечелиха, във втората момичета в зелени екипи буквално смачкаха своите съпернички от морската столица с 25:6, с което взеха и мача с 2:0 гейма.
Най-младите добрички волейболистки постигнаха забележителен резултат в регионалните състезания - 8 победи в 8 изиграни срещи при геймово съотношение 16:2.
В същото време юношите младша възраст на "Добруджа 07", водени от Генчо Цветков, отстъпиха с 3-0 от ЦСКА, и победиха със същия резултат надиграха Монтана в квалификационния турнир в Казанлък. Припомняме, че в първия ден те надиграха домакините с 3-1 гейма.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter