VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ХАНДБАЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА ИМАТ ДВЕ ГОСТУВАНИЯ ТОЗИ УИКЕНД

Хандбал

Два мача предстоят на хандбалистите на Добруджа този уикенд. На 6 април възпитаниците на Георги Андреев гостуват на НСА в София в отложен двубой от Националната хандбална лига при мъжете, а ден по-късно, играят в Ловеч срещу местния Осъм.


"До края на редовния сезон имаме 3 мача. В два от тях тази седмица гостуваме, а в последния кръг посрещаме Локомотив. Нашата основа задача е да използваме двубоите, за да се подготвим за плейофите, тъй като независимо от изхода на срещите от редовния сезон, ще завършим на първо място. В следващите мачове ще използваме нови схеми за игра. Всички са на линия, с изключение на контузения Светослав Недев. Нямаме претенции за отбора, който ще завърши на четвърто място и ще ни бъде съперник на плейофите. Ние сме шампиони и сме длъжни да излизаме за победа срещу всеки тим. Предимство за нас ще бъде, че като водачи в редовния сезон, ще имаме повече домакинства в заключителната фаза", заяви за CenterSport.org Георги Андреев.

Начело във временното класиране е Добруджа с 18 т. след 9 победи от 9 мача, следван от варненските Спартак и Локомотив с 13 т., и НСА с 12, но и трите преследвача са с мач повече.

 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter