VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА 07 И ДУНАВ ЩЕ ИГРАЯТ ОТ 17 ЧАСА!

Волейбол

Българската федерация по волейбол е променила началния час на дербито от последния 18-и кръг на Висшата лига при мъжете между отборите на Добруджа 07 и Дунав, заемащи първите две места в групата. Двубоят ще се играе на 30 март - събота, в зала "Добротица" в Добрич и първоначално трябваше да започне в 17.30 ч. От родната ни централа са взели решение всички срещи от последния кръг да започнат в 17 часа, съобщават от пресцентъра на "Изида" и ВК "Добруджа 07".


С решението се цели да бъде избегната възможността за договорки между отборите, тъй като два състава имат теоретични шансове да завършат втори и да играят бараж за място в Суперлигата. Това са отборите на Дунав и Ботев. В същото време домакините от Добруджа 07 предварително си осигуриха промоция в елита.

"Ще играем феърплей и няма да влизаме в никакви договорки. Нашата цел във всички мачове е да играем за победа. Каним всички фенове на спорта в Добрич да бъдат в съботния ден в залата и заедно да отпразнуваме влизането на тима в Суперлигата", заяви треньорът на добричлии Георги Петров.

Припомняме Ви, че след мача домакините ще получат от федерацията специална купа за първото място във Висшата лига в Сезон 2012/2013 г.

снимка Александър Стоянов

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter