VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВЕСЕЛИН ВЕЛЕВ: "ИСТИНСКАТА РАБОТА ПО СЕЛЕКЦИЯТА ЗА СУПЕРЛИГАТА ЗАПОЧВА СЕГА"

Волейбол

„Поздравявам отбора за постигнатата цел. Предстоят два мача, които са един добър шанс за някои от младите момчета, намирали рядко място в основния състав, сега да влязат в игра и да трупат опит.


Ние и друг път сме декларирали, че в нашия отбор искаме повече състезатели от школата ни да намират място в игра. Високите цели, които бяхме поставили в началото на сезона, не позволиха това да се случва толкова често, но ето, че и добре свършената работа, ще даде възможност на някои от по-младите да вземат участие”, заяви клубният президент Веселин Велев. Той добави, че вече е започната работата по селекцията.

 

„Истинската работа по селекцията ще започне сега. Надяваме се да дадем това, което очаква волейболната общественост на града. Поели сме ангажимент, с помощта и на други бизнесмени, които ще се опитаме да привлечем, че ще успеем да създадем още по-добър отбор, който да дава още по-големи емоции на нашите съграждани. Рано е да говорим за амбиции в Суперлигата. Нашите цели са били да радваме публиката, да създадем една детско-юношеска школа, в която децата на Добрич за спортуват”, добави Велев.  

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter