VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БЕЗ ИЗПАДАЩИ В СЕВЕРОИЗТОЧНАТА "В" ГРУПА

Футбол

Североизточната В група продължава през пролетта с 13 отбора, след като днес окончателно стая ясно, че тимът на Девня се отказва от участие. Девненци уведомиха, че спират с футбола още преди старта на втория дял, но им беше дадено още време, за да потърсят и последните варианти.


Освен девненци, още един отбор се отказа от участие през паузата. Това е амбициозният русенски Аристон. В 6-ия кръг на първенството пък се отказа и отборът на Локомотив (Каспичан) и така от оставащите 13 отбора няма да има изпадащи. Това означава, че дори отборът на Провадия, който през цялата есен спечели една точка, спокойно ще доиграе първенството и може отсега да мисли за новия сезон, пак във В група.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter