VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СУВОРОВО И СЕПТЕМВРИ ЗАВЪРШИХА 2:2

Футбол

Отборите на Суворово и Септември (Тервел) завършиха 2:2 в приятелска среща, която се игра днес на игрището с изкуствена трева в Добрич.


Септември поведе в 30-ата минута след центриране, при което последва разбъркване и играч на Суворово си вкара автогол. При 1:0 за тервелчани завърши първото полувреме. Пет минути след подновяването на играта Пламен Колев се разписа за 2:0. Последваха много смени и в двата отбора, като за тима от Тервел в игра влязоха юношите. До края на срещата Суворово натисна и успя да стигне до равенството 2:2. Неофициален дебют с екипа на Септември направи Калоян Коев, който изкара зимната подготовка с отбора на Добруджа.
Освен него за Тервел играха още четирима футболисти, които през есента бяха на стадион “Дружба” - Филип Филчев, Филип Флоров, Недко Ангелов и Ивайло Василев. Не по-малко бяха и бившите играчи на Добруджа в състава на Суворово - Танер Надир, Явор Колев, Стефан Коев, Радо Галинов, Ивайло Георгиев. В неделя двата тима отново ще се изправят един срещу друг, като мачът ще е в Суворово от 11.00 часа.

Снимка: Александър  Стоянов

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter