VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОРЛОВЕЦ (ПОБЕДА) УГОВОРИ КОНТРОЛА СЪС СВЕТКАВИЦА (ТЪРГОВИЩЕ)

Футбол

Аматьорският отбор на “Орловец-2008” ще изиграе контролна среща с втородивизионния Светкавица (Търговище), научи CenterSport.org. Двубоят е насрочен за утре и ще се проведе на стадиона в село Соколово от 11 часа. През зимната пауза на първенството, лидера в ОФГ Добрич – Запад се подсили с двама бивши играчи на Добруджа – Мариян Ангелов (на снимката) и Денис Судин (Мондрито).


За тима от село Победа се състезават още Стелиян Цеков, Мартин Филев и Ивайло Георгиев, които също са преминали през Добруджа През есенния полусезон на областното футболно първенство, отборът на Орловец не загуби нито една точка и напълно заслужено е първенец с 11 победи и 33 точки.

 Текст и снимка Александър Стоянов

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter