VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИВЕЛИН КОСТОВ РАЗТРОГНА С КАЛИАКРА

Футбол

Ивелин Костов-Барона е поредният футболист, който няма да играе повече с екипа на Калиакра, научихме от президента на клуба Венцислав Василев. Състезателят е разтрогнал договора си и вече е свободен агент.


Интерес към него проявявали отбори от “А” и “Б” група. Костов обаче се надявал, че ще успее да си уреди трансфер в полски тим до края на седмицата. Ако това не станело, едва тогава щял да преговаря с родни тимове. Барона е четвъртият играч, който по време на предсезонната подготовка напуска каварненския клуб “по взаимно съгласие”.
Преди него от Каварна си тръгнаха нападателят Иван Цачев, халфът Янчо Андреев и защитникът Александър Събев. Засега ново име в състава на родното Каляри е само Латин Венков. 29-годишният централен защитник е играл за последно във варненския Спартак. Обстановката в Каварна няма да е нова за него, тъй като през 2005-2007 година той играеше с Калиакра в “Б” група, като записа 36 мача и вкара 4 гола. “Водим разговори и с други футболисти и в близките дни ще стане ясно кои ще дойдат при нас”, каза за Венцислав Василев.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter