VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВСИЧКИ ОТБОРИ ПРИСТИГНАХА ЗА ГРАНД ПРИ "ДОБРИЧ", КРАСИМИР КОЕВ ПРИСЪСТВА НА ТЕХНИЧЕСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ

Колоездене

С 60-километров критериум за купа "Димитър Колев" днес от 17.30 часа ще започне колоездачното състезание Гранд при "Добрич", съобщават от пресцентъра на надпреварата. По време на техническата конференция, която се проведе в Парк хотел Изида, главният съдия Любомир Венков отбеляза, че първият старт включва 12 обиколки от по 5 км, всяка втора ще бъде спринтова.


Изтеглен бе жребия за номерата на съставите, като домакините ще бъдат с №7. В групата са включени Стоян Гочев и Йордан Стелиянов от мъжкия тим, както и юношите старша възраст Радостин Недялков, Стефан Бонев и Николай Янков.
"Общо 12 съдии са ангажирани за състезанието. На техническата конференция се отбелязаха основните точки за провеждането на Гранд при "Добрич". Имаме два старта от календара на ЮСИ -  в петък и в неделя, които носят точки за международната ранглиста, както и още два старта, които са регионални състезания - в първия ден и в събота. Всички отбори, които са подали заявка са пристигнали", заяви Любомир Венков.
На техническата конференция присъства и националният селекционер на мъжкия тим Красимир Коев, който на място ще следи изявите на най-добрите българи.
"Моите наблюдения са, че домакините са подготвени за международните стартове, в които ще участват десетки елитни колоездачи от 17 клуба от 10 държави. Зрителите ще имат възможност да станат свидетели на много силно състезание каквото няма в България. В Добрич ще наблюдавам изявите на българските колоездачи, най-вече на включените в разширения състав на националния отбор за Олимпиадата Мартин Грашев и Спас Гюров. Ивайло Габровски и Данаил Петров не пристигнаха, тъй като им предстоят стартове съответно в Азербайджан и Испания", каза Красимир Коев

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter