VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФУТБОЛИСТ ОТ ДОБРИЧ ВДИГНА ГОЛЯМА СВАТБА


Голяма сватба в този час в ресторант "Грийн палас" в Добрич вдига футболиста Дилян Илиев. Бившият вратар на Добруджа и настоящ стаж на елитен клуб в Люксембург, с който ще играе в Лига Европа, скъса с ергенлъка в родния си град точно в 16 часа. Той мина под венчилото заедно с дългогодишната си приятелка Кремена Георгиева. Двамата чаровници събраха десетки свои роднини, приятели, бивши съотборници на младоженеца и гости от Германия, пред които без никакво колебание казаха съдбовното "Да". За CenterSport.org Дилян си пожела да са живи и здрави, а Кремена допълни, че иска и да са много щастливи. Новото семейство е категорично, че иска да има две деца, които да отгледа и възпита.
"Учили сме в една гимназия заедно преди 13 години, но се запознахме в дискотека в Добрич", разказа Илиев. Той добави, че на сватбеното тържество е приготвил много изненади за своите гости и иска да превърне този ден в един от най-вълнуващите не само за него, но и за хората, които обича и е поканил да споделят паметния за него и Кремена ден. На тръгване от Обредния дом семейство Илиеви, което се врече във вечна вярност в седмия ден на седмия месец от годината докосна за здраве и щастие коминочистача Бат Сали Реджеп, който се е здрависвал
с Георги Първанов, Сергей Станишев, Бойко Борисов, Цецка Цачева, Иван Костов, както и хора от шоу бизнеса като Ивана, Веселин Маринов, Лили Иванова и др. Той не пропусна да пожелае на младоженците много да се обичат и да имат весела къща, пълна с деца. 

CenterSport.org пожелава на младото семейство да са здрави, а дните им да бъдат безгрижи.

  

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter