VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФУТБОЛИСТ ОТ ДОБРИЧ ЩЕ ИГРАЕ В ЛИГА ЕВРОПА

Футбол

Футболист от Добрич подписа договор с клуб в Западна Европа и ще играе в Лига Европа. Това е бившият вратар на Добруджа Дилян Илиев, който вече е състезател на КС Гревенмахер (Люксембург).


„Днес се разбрах с ръководството на новия ми клуб по последните клаузи по договора, а следващата седмица ще подпиша 2-годишен договор. Отборът е четирикратен носител на купата на Люксембург и през тази година ще играе за четвърти път в турнира Лига Европа. Ако премине първи кръг има шанс да се изпрати срещу някой български отбор. В понеделник ще се включа към подготовката на новите ми съотборници”, заяви пред репортер на CenterSport.org Дилян Илиев.

Новият му клуб е основан през 1909 година. Шампион е на Люксембург през 2002/2003 г. Седем пъти е бил вицешампион. Четири пъти е печелил купата на Люксембург, като запоследно това е било през 2008 г. Четири пъти е и губил финалните срещи в турнира. Основните клубни цветове са синьото и червеното. Отборът играе домакинските си мачове на стадион Оп Флоор Щадион, който разполага с капацитет от 4062 места, 562 от които седящи. 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter