VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРИЧКИ ФУТБОЛИСТ, ИЗБРАН ЗА НАЙ-ДОБЪР ЗАЩИТНИК В ГЪРЦИЯ

Футбол

Стоян Колев, който се подвизава в Частната футболна академия на Георге Хаджи отново бе най-добрият за своя тим в международния юношески турнир в Солун, Гърция при набор 1999 г. 


Добричкият талант игра през всичките 90 мин. в предварителната група, където отборът му загуби с 2:4 от "Партизан" - Белград, направи 2:2 с "АЕК" и победи с 3:2 "Олимпиакос". Съставът се класира за малкия финал с четвърто място срещу гръцкия гранд "Панатинайкос". В редовното време двубоят приключи равен - 3:3, и се стигна до дузпи и победа с 5:3 за тима на българина. Стоян Колев спечели приза за най-добър защитник, което го направи единственият чужденец, получил индивидуална награда и купа.

След силните игри на Стоян Колев в румънския тим, той е бил наблюдаван от български и чуждестранни мениджъри и вече има конкретно предложение от българския гранд "Левски". На добричлията обаче му предстои още едно сериозно международно предизвикателство - силен международен турнир, който започва от 26 юни в Португалия. Той е възпитаник на футболната школа на "Изида" - Добрич.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter