VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПРЕДИ МАЧА СПАРТАК (ВН) - ДОБРУДЖА

Футбол

Първият мач от третия етап в двете "Б" група ще противопостави отборите на Спартак Варна и Добруджа. Срещата е в събота от 17:00 часа във Варна и с пряко значение в битката за оцеляване. Както е известно, тази година от "Б" групите ще отпадат по 3 отбора.


Доростол вече приключи курса, а за оцеляване битка водят отборите на Спартак, Добруджа и Несебър. 
"Соколите" са на дъното със 17 точки, докато Добруджа и Несебър са с по 20. Спартак започна безобразно пролетния полусезон и за 4 мача спечели само една точка и то именно срещу Добруджа. 

Сериозни проблеми има наставникът на варненци Никола Спасов. Той разполага с едва 18 здрави футболисти. В началото на седмицата бяха освободени Иван Александров, Георги Бижев и Мирослав Начев. Аут за мача заради контузии са Георги Станчев, Пламен Иванов и Митко Бекяров.

В състава на Добруджа няма кадрови проблеми и Валентин Ангелов ще разчита на най-доброто, с което разполага. Оптимизъм в състава от Добрич буди и фактът, че тимът играе успешно срещу соколите през този сезон. През есента Добруджа разби като домакин Спартак с 3:0 с попадения на Кяшиф Фахрединов, Павлин Тодоров и Венци Желев. Преди 2 седмици мачът между двата отбора във Варна завърши 0:0.
Football24

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter