VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИЛИОНЕРИ ГЛЕЗЯТ НАШИ КОЛОЕЗДАЧИ С ОРИЕНТАЛСКИ ПИЛИНГ


Индонезийка търка спортистите, прави им маски за лицето и ги кара да пият чай от билки

В невиждан лукс са потопени българите в професионалния колоездачен тим „Коня Торку Шекер спор”, които в момента са на подготовка в Алания. Собствениците на клуба настаниха отбора в петзвездна база, в която състезатели и треньори да отмарят след тежките тренировки и състезания. В тима е петкратният победител в Обиколката на България Ивайло Габровски, както и треньорът Георги Друмев. Наставникът от Добрич заедно със своя колега Мехмед Шафакчъ се оставиха в ръцете на млада индонезийка за СПА процедури, след което излязоха като чисто нови хора.

„Започнах от сауната. После влязох в хамама, направиха ми кесе (ориенталски пилинг). Бях като в рая – цялостни масажи, чай с индонезийски билки, а накрая ни поглезиха и с маски за лице”, разказа пред репортер на CenterSport.org Друмев.

Неговите шефове са изключително доволни от всички в отбора, които яко въртят педали в южната ни съседка. Сезонът за отбора започна по най-добрия начин, след като украинецът Юри Метлушенко направи хеттрик в колоездачното състезание за купа „Алания”. Той пресече първи финалната линия в общия старт на 120 км, в колокритериума с дължина 50 км и оглави генералното подреждане.

„Лагерите, които проведохме в Златни пясъци и тук в Турция дават резултат. Габровски не участва в първия старт, тъй като турската федерация позволява само трима чужденци от отбор да участват в състезание. Всички са много добри и затова хвърляме жребий кой да пропусне първата надпревара. На 3 февруари отборът ще отпътува за Обиколката на Египет, която е от 5 до 10 февруари. Ивайло е печелил Гранд При Шарм Ел Шейх. Той е в групата и ще преследва нова победа в своята кариера. Намира се в страхотна спортна форма”, заяви Друмев.

След първото състезание той е бил поздравен от ръководството на „Коня Торку Шекер спор” от програмата на отбора, която е направил. 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter