VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В БАЛЧИК РАЗКРИХА ДАСКАЛА, КМЕТЪТ С НОВ ПРИОРИТЕТ

Футбол

Новият стар кмет на Балчик Николай Ангелов постави нови цели пред намиращия се в трета дивизия местния тим на „Черноморец”. Това каза самият градоначалник пред ВарнаУтре.бг.


„За нас на този етап приоритет е обновяването на стадиона в града, след което ще мислим за друго. В момента дори не познавам футболистите. Това е така тъй като в момента целта на тима е да остане в групата, за да може през следващия сезон да гоним завръщане при професионалистите”, категоричен преизбрания кмет на Балчик.
Разбра се още, че управителния съвет на „Черноморец” ще освободи от поста старши-треньор провалилия се до този момент като наставник на тима Митко Тошев – Даскала. Причината е последната домакинска загуба от „Дунав” (Русе) с 1:3, както и лошото представяне на тима в Североизточната В група. В момента „Черноморец” се намира на 10-то място в класирането с голова разлика 17/15 – 4 победи, 2 равни и 5 загуби. Все още не е е ясно кой ще наследи Митко Тошев, но се очаква това да е човек от ДЮШ на „Черноморец”.
„Надяваме се, че вече стана ясно какви са възможностите на Даскала, който бе един от опозиционерите на най-успешния наставник на Балчик Радо Димов – Легендата. По време на Легендата Черноморец бе име в Б група”, коментираха близки до клуба от Балчик.
По не потвърдена информация, Митко Тошев – Даскала е нападнал кандидат кмета Николай Ангелов на предизборната му кампания в града, като дори е бил част от екипа на другия мераклия за кметския стол в Балчик. Това също е повлияло за предприетата смяна в треньорското ръководство, твърдят запознати.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter