VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФУТБОЛИСТ ВКАРА 6 ГОЛА НА ДОБРУДЖА

Футбол

В Албена днес тържествено бе открито шестото издание на детския футболен турнир „Петър Боянов”. Старт на проявата даде живата легенда на Левски Божидар Искренов. Той поздрави организаторите – братята Боян и Радослав Боянови, за прекрасната инициатива, която отново е събрала водещите футболни школи у нас, и им подари фланелка на Левски със своето име. Към децата се обърна с думите: Забавлявайте се на терена, играйте за удоволствие!


На откриването всички отбори и публиката бяха поздравени от Роберта балет – Варна с треньор Вера Цариградска.

В първите мачове блесна звездата на Валентин Йосков от Черно море II, който вкара 6 гола за победата на своя отбор с 8-4 над Добруджа в среща от група „Б” при децата от набор 1997. В другата група от същата възраст Левски надделя с 1-0 над Черно море I.

При най-малките от набор 2000 „моряците” разгромиха Литекс със 7-1. Днес се изиграха и две срещи набор 1996 – Векта – Черно море 0-2 и Ботев Пд – Добруджа 3-0. 

Закриването ще се проведе на 6 септември. Най-добрите отбори ще получат купи и медали. Организаторите на футболния турнир ще връчат индивидуални награди във възрастовите групи за най-полезен защитник, вратар, полузащитник, нападател, най-техничен футболист, за феърплей и голмайстор. Ще бъдат раздадени флагчета, топки от БФС, децата ще получат фланелки с логото на турнира, а треньорите – ризи, на които също е емблемата на футболната проява.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter