VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАГРАДИХА ПРИЗЬОРИТЕ В ЕVIMA OPEN KIDS - АLBENA 2011

Футбол

В курорта Албена приключи второто издание на международния турнир по футбол Еvima Open Kids - Аlbena 2011. Призьорите в отделните възрастови групи бяха наградени от кмета на Балчик Николай Ангелов, организаторите от "Евима футбол консултинг" - Хабиб Джебеджи и Евгени Маринов, както и от спортния мениджър в курортния комплекс Десислава Календжиева.


Шампион при футболистите, родени през 1994 г., стана отборът на Славия от Нови Сад. Със сребърни отличия се окичиха играчите на Таково (Горни Милановац), а с бронзовите - Добруджа. Четвърти останаха представителите на балчишкия Черноморец. 
Черно море оглави класирането при набор 98. Второто място заеха футболистите на Раднички (Крагуевац), следвани от Черноморец (Бч) и Добруджа.
Раднички е първенец при родените през 1999 г. Румънският Фарул от (Констанца) остана втори, а с бронзовите отличия се окичиха състезателите на Изида. Четвърти се нареди тимът на Добруджа.
Съставът на Раднички триумфира и при родените през 2000-та година. Тройката допълват Доньошорац (Сърбия) и Майтиши (Русия).
Начело при футболистите, родени през 2001 г., е първият тим на Химки (Русия), следван от Доньошорац и Фарул I.
"Близо 400 деца се включиха в турнира ни през тази година. Благодарни сме на домакините от Албена за прекрасните условия, както и на кмета на Балчик Николай Ангелов за подкрепата, която получаваме от него. Догодина имаме желанието да организираме по-мащабен турнир, като поканим и отбори от Аржентина и Бразилия", заяви организаторът Евгени Маринов, който е лицензиран агент на УЕФА.


 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter