VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ШАМПИОНАТЪТ НА СЕВЕРОИЗТОК ЗАПОЧВА НА 21 АВГУСТ С 16 ОТБОРА

Футбол

Футболното първенството в Североизточната В група ще започне на 21-и август в състав от 16 отбора, заяви пред БТА председателят на Зоналния съвет на БФС във Варна Благой Калфов.


Той допълни, че най-вероятно датата 21-и август ще бъде избрана за старт на четирите В групи. Североизточната трета дивизия стартира с 16 отбора, които до момента са потвърдили участието си.

В началото на август обаче клубовете ще се съберат в ЗС на БФС-Варна, където ще стане ясно дали някои няма да се откажат. Тогава ще бъде изтеглен и жребият за новото първенство. От миналотодишния състав на групата отпада и отборът на Скрита сила (Мъдрево), който прекратява участие поради финансови причини. Спартак 1918 (Варна) влезе в Източната Б група, а по средата на първенството се отказаха и Шабла, Тополите (известен още като фенски Спартак Варна), Спортист (Генерал Тошево) и Кубрат.

Така групата за сезон 2011/2012 ще бъде в състав: Септември (Тервел), Две могили, Панайот Волов (Шумен), Суворово, Рапид Дивдядово (Шумен), Черноморец (Бяла, област Варна), Белица, Черноломец 2004 (Попово), Бенковски (Бяла, област Русе), Преслав, Девня, Ботев (Нови Пазар), Черноморец (Балчик), Дунав 2010 (Русе), Локомотив (Каспичан), Тополи (село Тополи, област Варна).

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter