VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АДАЛБЕРТ ЗАФИРОВ ИЗВЕДЕ КАЛИАКРА ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА

Футбол

Тимът на Калиакра се събра днес предиобед на градския стадион в Каварна за старта на лятната си подготовка, съобщиха от пресслужбата на клуба. Общо 22 играчи се включиха в първото занимание, водено от новият старши треньор Адалберт Зафиров.


С отбора започнаха и много нови футболисти, седем от които са вече сигурни попълнения на родното Каляри: Павел Ковачев и Цветан Филипов (Берое), Иван Цачев (Славия), Юлиян Петков (Академик), Христо Бахтарлиев (Вихрен), Джунейт Яшар (Несебър) и Георги Какалов, който впоследствие ще се присъедини към тима. Останалите ще бъдат наблюдавани и допълнително ще се прецени, кой от тях притежава необходимите качества за Калиакра.

Освен специалистът, който пое отбора след края на миналия сезон, бе представен и неговият брат Мартин Зафиров, който ще изпълнява длъжността мениджър.

До 14-и юли футболистите ще се готвят в Каварна, като за този период са предвидени три контроли: на 07.07 с Черно море, на 08.07 със Светкавица (Търговище) и на 14.07 със Спартак (Варна). От 15-и тимът е на лагер в Дряново, където ще изиграе шест приятелски срещи: с Видима-Раковски (16.07), с Янтра (19.07), Чавдар Бяла Слатина (22.07), с Ботев Пловдив (24.07), с Нафтекс (26.07) и с Миньор Перник (27.07). Последната проверка е предвидена за 30.07 срещу Доростол Силистра.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter