VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

РАДОСТИН СТОЙЧЕВ: ВСИЧКИ РАБОТЯТ НА ВИСОКИ ОБОРОТИ

Волейбол

Старши треньорът на националния отбор мъже Радостин Стойчев обяви, че представителният ни тим е все още далеч от оптималната си форма. „Всички работят на високи обороти”, каза Стойчев на първата пресконференция във Варна преди мачовете от Световна лига този уикенд.


Това, върху което работи отбора в момента е подобрение във фаза посрещане.
След пресконференцията ръководството на Националния отбор по волейбол официално прие петте чисто нови автомобили Mitsubishi, предоставени за ползване на Балкан Стар Мотърс, генерален дистрибутор на  Mitsubishi Motors Corporation за България.
В рамките на двугодишния договор за партньорство японската марка ще партнира на Българска федерация Волейбол с моделите Pajero, Outlander и Lancer.
Автомобилите бяха предадени от Светослав Спасов, ръководител продажби в Балкан Стар Ритейл – оторизиран дилър на японската марка за региона на гр. Варна.
“За мен е чест, като представител на Балкан Стар, да предам официално автомобилите Mitsubishi на нашите партньори. Ние, както надявам се и целия български народ, подкрепяме с гордост националния отбор по волейбол и им пожелаваме да пожънат много успехи през този сезон”, коментира Светослав Спасов, ръководител продажби и маркетинг на марката за региона на Варна.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter