VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

"РИЦАРСКО СЪРЦЕ" ЗА НИКИ МИХАЙЛОВ, ЖОРО БЕКЪМА И НАЙ-ДОБРИТЕ НИ ОТБОРИ

875 лева се събраха във втория аукцион, а общата сума от двата спортни търга е 2162 лева  
С благодарствени грамоти "Рицарско сърце" ще бъдат удостоени вратарят на националния ни отбор и на холандския Твенте Николай Михайлов, култовият герой на Димитър Рачков от "Пълна лудница" - Жоро Бекъма, футболистът на Литекс Светослав Тодоров и пом.-треньорът на ЦСКА Светослав Петров. Грамота ще получи и ПФК Левски. Всички дариха свои фланелки и топки за втория благотворителен търг на сайтовете в Добрич - CenterSport.org и ndt1.com.


 Със събраната сума ще се помогне на родителите на 4-годишната Алекс от Добрич, която се нуждае от лечение в Израел, както и на ЦДГ "Бодра смяна".

В аукциона се събраха общо 875 лева. Най-голям интерес имаше към фланелката на Ники Михайлов, за която в интернет наддаваха фенове от 3 държави - България, Швеция и Гърция, но в крайна сметка бе спечелена от Владо Борисов от София срещу сумата от 500 лева. Тя бе рекордна в двете благотворителните инициативи, след като в първото издание бизнесмен от Панагюрище брои 460 лева за шаха на световния шампион Веселин Топалов. В двете инициативи бяха събрани общо 2162 лева.

Около 23 500 лева са набраните до момента средства за лечението на Алекс в Израел. Банковата сметка на Александра Маркова е:   IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.

към първия търг ТУК

към втория търг ТУК

Забележка: Първоначално бе съобщено, че сумата от втория търг е 805 лева, но тя нарасна, тъй като Никола Стоянов от Германия преоткупи екипа на Жоро Бекъма. Всички предмети са продадени и в първия работен ден след празниците ще бъдат изпратени на новите им собственици. Благодарим на всички местни, регионални и национални медии за популяризирането на благородната кауза!

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter