VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В ИЗИДА ПОСТАВИХА БАСКЕТБОЛНИ КОШОВЕ

Футбол

Баскетбол може да се тренира вече в мултифункционалната спортна зала на Изида в градския парк. Само за 2 минути спортното съоръжение може да се превърне от волейболно в баскетболно. Концесионерът постави нови и модерни кошове за най-популярния спорт зад Океана.


Те са сертифицирани от международната федерация по баскетбол, съобщи Младен Матеев. Той заяви, че на този етап компанията, която оглавява, няма намерение да менажира този спорт. Всеки, който има желание да тренира, може да ползва залата. За един час наемът й е 30 лева. Кошовете са прозрачни и прибрани на тавана с дистанционно управление се свалят. Има и електронни табла за отчитане на точките в баскетболните срещи.
"Тук може да се провеждат срещи от ученическите и регионалните първенства. Има възможност след време да се правят и турнири за любителите на този спорт. Най-важното е посетителите на залата е да пазят това, което е направено, за да може да го има повече време", заяви за спортния сайт "Център спорт" Матеев. Той посочи, че наскоро вандали са счупили шкафче. Дистанционното на парното било изкъртено, липсвали батериите. 

CenterSport.org

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter