VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦОНКО ЦОНЕВ: ДАНО НА МАЧА С ЦСКА НЕ СЕ РАЗВАЛИ ЛИНЕЙКАТА

Футбол

Кметът на Каварна Цонко Цонев за пореден път се заяде с Българския футболен съюз и осмя ситуацията в родното първенство. Той заяви, че за мача с ЦСКА от 25-ия кръг в Каварна линейката няма да се счупи. Както е известно, на двубоя с "Левски" от 19-ия кръг нямаше линейка и "сините" получиха служебна победа с 3:0. Тези действия бяха открит бойкот на Калиакра срещу управлението на БФС.


”Предстоят ни важни срещи до края на първенството. Да се надяваме, че линейката няма да се развали за мача с ЦСКА. Пожарната ни също е нова и стабилна, подарък е от премиера Бойко Борисов. А пък лампите ни веднага се възстановяват, не са като тези в Бургас. Ако изключат, само 2 минути по-късно се включват. Осветлението ни е последно поколение и не се страхувам от токов удар”, заяви кметът, като намекна, че е имало нещо нередно при прекратената среща между Черноморец и Литекс снощи.

По темата с прекратения мач в Бургас той заяви: “Двубоите ни са за БиТиВи Комеди. Не е необходимо да преговаряме с БиТиВи Екшън следващия сезон, защото първенството ни не е за там”.

”Не виждам как Пирин с този отбор ще изпадне. Трябва да се случи нещо много съсипващо, някаква организация от "Иван Асен ІІ". Ние също ще се борим. Предстоят ни мачове с преки конкуренти - Академик, Видима и Сливен и имаме шанс. Надявам се да останем в “А” група и да тровим живота на някои хора”, добави босът, намеквайки за войната си с БФС. БЛИЦ

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter