VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦОНКО ЗА БОБИ: ТОЗИ ДАЛИ Е НА ДРОГА ИЛИ Е ПИЙНАЛ ПОВЕЧКО

Футбол

Шефът на Калиакра Цонко Цонев е изумен от изказването на президента на БФС Борислав Михайлов по негов адрес. Покрай проваления мач с Левски Боби каза, че кметът е "палячо". "Това беше голям вратарски автогол. Не знам на какво се дължи изказването му - на дрога ли, дали защото е подпийнал повечко.


Искам да го попитам какво е направил той и останалите от ръководството на БФС, откакто дойдоха на власт - бази ли имаме, съдиите ли са честни, първенството ли е чисто? Няма нещо, с което да не сме се прочули в негативен план", каза Цонев в предаването "Livescore" по Sportal TV.
Кметът на Каварна разкри, че преди срещата с Левски Боби Михайлов се е обаждал на треньора на Калиакра Антони Здравков. Цонко обаче не пожела да каже какво точно са си говорили те. "Как така тези от БФС не посмяха да ми се обадят на мен. Да не би да съм някакъв змей горянин? Нищо не им пречеше да вдигнат телефона и да ми кажат "Да, наистина има някакъв проблем. Но вие си играйте мача, а ние ще оправим неща". А те ми пращаха някакви писма как щели да ни накажат", добави босът на Калиакра.
Цонко не пропусна да коментира и избирането на Борислав Михайлов за член на Изпълкома на УЕФА. "Чиститя му. Цяла нощ празнувахме за него във Велико Търново. След като оправи българския футбол, нека сега да оправи и европейския. Дано да остане в Нион по-дълго - ако може 2-3 години поне. Те го избраха най-вече благодарение на рекламата, която му направих през изминалите дни", каза Цонев.
Той посочи още един гаф на БФС. В момента в класирането на официалния сайт на родната централа е отразена победата на Левски над Калиакра и съответно "сините" са с 41 точки в актива си. Вчера обаче Спортно-техническата комисия при БФС не присъди служебен успех за столичани, като отложи това за след седмица. "Сами виждате каква анархия е в БФС. Дори едно класиране не могат да направят", засмя се Цонко Цонев.

Sportal.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter