VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КОСТАДИНОВ: НЕ ПОДКРЕПЯМЕ КАЛИАКРА!

Футбол

"Не подкрепяме Калиакра! Протестирахме срещу отношението на някои органи на БФС към ЦСКА". Това обясни изпълнителният директор на "армейците" Емил Костадинов след загубата с 0:1 от Черно море. "Армейците" забавиха с 5 минути началото на мача от 19-ия кръг днес.


"Официалната ни позиция е, че не подкрепяме Калиакра, заяви той. - Протестът ни беше срещу отношението на някои органи в БФС към нашия клуб. Визирам Съдийската, Дисциплинарната, СТК, Апелативната... Комисиите, това е големият проблем на БФС. Казвал съм го много пъти и сега пак го повтарям. Не мисля, че този наш протест трябва да повлияе по някакъв начин на лицензирането на клуба ни. Смятам обаче, че хората, които работят в тези комисии, трябва да гледат правилниците и да ги спазват. Ние не искаме нищо повече".

Костадинов съжали много за липсата на точки от мача с Черно море. "Най-лошото е, че загубихме 3 точки. Не играхме толкова слабо, коментира още той. - Не смятам, че тази загуба ще повлияе негативно на отбора. По-скоро би повлияла позитивно. Сега ще работим повече и по-усърдно, за да покажем срещу Сливен, Черно море за купата и Литекс по-добра игра. Какво да им кажем на футболистите в съблекалнята след загуба?! Горе главите и да работят повече в тренировъчния процес. Това е".

Снимка Бончук Андонов/, Sportline.bg

Сходни връзки

1 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КОСТАДИНОВ: НЕ ПОДКРЕПЯМЕ КАЛИАКРА!
Автор: Anonymous да 2011-03-22 @ 01:54 EET

Kak ще подкрепят Калиакра като на ЦСКА политиката на БФС им изнася.В Каварна спокойно можеха да

згубят от Видима ако не бяха някои странни съдийски отсъждания!

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter