VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТОНИ ЗДРАВКОВ МИСЛИ ЗА ОСТАВКА: ИСКАХ ДА ИГРАЕМ МАЧА, НЕ БЕ ТОВА НАЧИНЪТ

Футбол

Старши треньорът на Калиакра Каварна Тони Здравков бе много разочарован след решението на президента на клуба Цонко Цонев да не се играе мачът от 19-ти кръг на А група срещу Левски. Той дори призна, че обмисля оставка, и не смята, че решението на президента е било правилно.


„Това, което се случи днес не е нормално. Не е този начинът да има протест. Цяла Европа ни видя българщината. Всеки има своите мотиви. Моят мотив бе днес отборът да бъде на терена в официален мач, и да се опита да спечели нещо срещу Левски,” каза Здравков.
Той отбеляза, че не желае да се счита, че „скача” на Цонев: „Няма такова нещо. Аз до последно говорих с Цонко Цонев, да го убедя да се играе мачът. Просто не бе това начинът, така ние сме потърпевши.” „Отборът игра добре, но загубихме и трите си мача до момента – със Славия, Монтана и Локомотив – не заслужавахме да загубим. Но сега ще е много трудно да мотивираме футболистите. В момента нямам идея дали ще продължа работа, или ще помоля ръководството да се разделим по взаимно съгласие,” завърши Тони Здравков. Той сподели, че ще вземе своето решение в началото на следваща седмица. Гонг

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter