VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦИРК В “А” ГРУПА, МАСОВИ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ БФС

Футбол

Масов протест срещу БФС предизвикаха първите четири двубоя от 19-ия кръг на “А” група. Съботният ден се превърна в цирк и всички четири срещи започнаха по различно време, а не в 15:00 часа, както бяха по програма. Както е известно, през седмицата шест клуба от долната половина на класирането се обединиха срещу управлението на Борислав Михайлов.


“Малките клубове”, както бяха наречени поискаха равноправие с останалите и промяна в съдийското отношение към тях.

Най-интересно бе в столичния квартал “Овча Купел”. Двубоят между Славия и Пирин започна с 10-минутно закъснение по решение на боса на “орлетата” Емил Наков. За закъснението бяха предупредени играчите на Славия и съдийската бригада.

В Севлиево Видима-Раковски и Черноморец започнаха навреме, тъй като двубоят се предаваше пряко по телевизията. Евентуално голямо закъснение щеше да доведе до глоби и на двата отбора. В началото на второто полувреме обаче зрителите станаха свидетели на 1 минута мълчание, която бе показ на протест срещу БФС от страна на домакините от Видима-Раковски.

Монтана и Берое започнаха в 15:00 часа, което вбеси инициатора на бунта срещу Борислав Михайлов Цонко Цонев. Причината бе, че домакините от Монтана също трябваше да протестират срещу БФС.

Четвъртият двубой между Сливен и Академик се забави по незнайни причини и не стартира точно в 15:00 часа. Гостите от Академик искаха да протестират и да са солидарни с Цонко Цонев, но Йордан Лечков не позволи. Така се оказа, че и четирите двубоя започнаха в различен начален час и вървяха в различни минути. БЛИЦ

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter