VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦОНЕВ: МАЧЪТ Е 3:0 ЗА ЛЕВСКИ С ХЕТТРИК НА КОЦЕ КОСТАДИНОВ, ЗАПАЗИЛ СЪМ МАСА В РЕСТОРАНТ ЗА ГОНЗО

Футбол

Кметът на Каварна Цонко Цонев сподели пред Sportal.bg, че остава непреклонен пред решението да не пуска отбора на Калиакра в мача с Левски днес, ако реферът на двубоя утре Черно море - ЦСКА Ивайло Стоянов не бъде заменен с друг. Градоначалникът на крайбрежния град обаче не смята, че от Левски са били път напразно до Каварна (б.а. - "сините" летяха с чартър за мача си с Калиакра).


 "Не е напразно. Левски прави оборот в хотел в града, днес ще дойдат и техни фенове, които също ще похарчат част от парите си в нашия град. Това е добре. Довечера съм запазил една хубава маса в един ресторант за Георги Иванов-Гонзо и неговия щаб, така че и техният престой тук ще е приятен", коментира шеговито адвокат Цонев.
"Мач няма да има. Аз съм казал вече многократно какво трябва да стане, за да играем. Срещата ще завърши с хеттрик на Костадин Костадинов (б.а. - шефа на Съдийската комисия към БФС), който ще вкара три гола за Левски. Нашите футболисти ще излязат на терена и ще загравят преди мача, но ще чакаме новината за смяна на съдията. Не я ли получим, няма да играем. Не се притесняваме, че ще загубим служебно и няма да имаме шанс да пробваме да вземем точки от Левски. Просто в България вече футболът е опорочен", каза още кметът.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter