VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВОДЕЩИ ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ ПОДАВАТ РЪКА НА АЛЕКС

Футбол

Втори благотворителен търг организира собственикът на спортния сайт "Център спорт" и репортер в НДТ Руслан Йорданов. Всички събрани  средства ще бъдат предоставени за лечението в Израел на 4-годишната Александра Маркова от Добрич и на ЦДГ "Бодра смяна". Участниците в търга ще могат да наддават за предмети на водещите футболни клубове Литекс, ЦСКА и Левски.


Кампанията е подкрепена от националния ни отбор по футбол, както и от вратаря на Твенте Николай Михайлов. В редакцията вече пристигна фланелката на най-добрия футболист на шампиона Литекс за 2010 г. Светослав Тодоров, който е родом от Добрич. Лидерът в "А" група изпрати и топка с автографи на всичките си футболисти. Пом.-треньорът на ЦСКА Светослав Петров, който също е съгражданин на Алекс, подкрепи кампанията, като осигури за аукциона фланелка на "армейците", придружена с автографи.

Припомняме ви, че през февруари чрезподобен благотворителен търг бяха събрани 1287 лева, като всички средства бяха предоставени на родителите на Алекс. В продължение на една седмица феновете имаха възможността да наддават за лични предмети на девет мегазвезди на българския спорт - Станка Златева, Екатерина Дафовска, Таня Богомилова, Невяна Митева, Симона Пейчева, Веселин Топалов, Григор Димитров, Матей Казийски и Детелин Далаклиев.

Кампанията отново ще се проведе в сайтовете centersport.org и ndt1.com, като допълнително ще бъде съобщено началото на търга.

До момента са събрани 18 267 лева за лечението на Алекс.

Банковата сметка на Александра Маркова е: BAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter