VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛУДОГОРЕЦ ПОСРЕЩА „ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ” НА ОБНОВЕН СТАДИОН

Футбол

Напълно обновен и модернизиран стадион очаква посетителите на първия домакински мач на Лудогорец от пролетния дял на първенството на Източната „Б” група срещу Добруджа. Двубоят е в събота от 15,00 ч. В момента текат довършителните работи по съоръжението, което вече има капацитет от 5000 седящи места.


Освен ново монтираните пластмасови седалки и защитни огради в секторите, градският стадион вече разполага с модерни съблекални за отборите и възстановителен център, оборудван със сауна, джакузи, тангентори и всички необходими уреди за масажи. На стадиона вече има обособена VIP зона и 8 сектора за публиката. Отворени са два нови входа с цел безпрепятствено влизане на зрителите, които в събота се очаква да напълнят стадиона. След първия домакински мач на Лудогорец работата по стадиона ще продължи, но вече по детайлите и визията на съоръжението. Модернизирането на стадиона приключва за рекордно кратък срок въпреки тежките метеорологични условия през февруари и началото на март. 20 фирми и над 200 специалисти и строители, наети от ръководството на Лудогорец, работеха на обекта. Инвестициите в  модернизацията до момента са за над 500 000 лв. Над 650 кубика бетон е излят за укрепване и подмяна на порутените сектори и съоръжения. Седалките и 1250 метра вътрешни ограждения са изцяло подменени, а подходите към секторите – асфалтирани. В следващите няколко месеца клубът предвижда да инвестира допълнително още 500 000 лв. в модернизация, ремонти и подмяна на тревното покритие на стадиона.
Днес отборът направи първа тренировка на собствения си терен. В момента експерти от фирма  „Онтарио спорт” третират тревното покритие, за да бъде то в отлично състояние за съботния мач с Добруджа.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter