VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

“БОДРА СМЯНА” СФОРМИРА ОТБОР ЗА ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР НА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ

Футбол

Първият по рода си футболен турнир в Добрич за деца от детските градини предстои да се проведе на 16 и 17 април. Турнирът е организиран от Изида. В надпреварата са поканени всички детски градини. Отбор за турнира сформира и ЦДГ №8 “Бодра смяна”, който използва хубавото време за тренировки в двора на детското заведение. От забавачницата приветстват прекрасната инициатива и отправят пожелание тя да стане традиционна и да се превърне в откриване за футболни таланти. 


Съставите ще се състоят от 6 полеви играчи и един вратар. Всеки отбор ще разполага с неограничен брой смени, заяви за "Център спорт" треньорът по футбол в Изида Борис Минков. Той добави, че срещите от турнира ще се проведат на игрището с изкуствена тревна настилка, което се намира в градския парк. На 28 и 29 май ще има втори турнир, в който детските градини отново ще премерят сили в най-популярния спорт.

Надяваме се турнирите да се превърнат в истински празник за децата и техните семейства, заявиха организаторите. Те уточняват, че участието на отборите е напълно безплатно, а всяка детска градина ще получи топка, дипломи и сладоледи, с които да бъдат охладени горещите емоции от футболните битки.

Идеята ни е турнирите да се превърнат в част от спортния живот на Добрич и децата да усетят истинската наслада от този спорт.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter