VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАД 3000 ДУШИ НА КОНСКИЯ ВЕЛИКДЕН В МАЛКА СМОЛНИЦА

Конен спорт

Над 3 хиляди души наблюдаваха днешните конни състезания в село Малка Смолница. Първото място в надпреварата по прескачане на препятствия за коне до 4 години спечели Николай Николов от клуб Класика (Добрич) с кобила Лида. Той оглави класирането с време 20.42 секунди, след като не допусна нито една наказателна точка. Втори се нареди Енчо Манолов от Калиакра с кон Чародей, а трети отново е жокеят Николай Николов, но този път състезаващ се с Лимба.


По повод Тодоровден - Ден на коневъда и конния спорт на 12.03 в Генерал Тошево се проведе 6-ти Турнир по конен спорт в памет на доц.д-р Тодор Тодоров, организиран от Община Генерал Тошево и СККЕ "Пегасос". Журито в съсътав Цонко Пенков, Миглена Петрова и Веселина Василева класира участниците:
На 80 см паркур:
1.Виктор Денков
2.Николй Петров
3.Джемал Мехмед
На 100 см паркур:
1.Джемал Мехмед
2.Виктор Денков
3.Николай Петров
В надпрепускването с несъстезателни коне 800 м. победител стана Йордан Йорданов, в надпрепускването на 500 м - Неджет Алиев, състезанието с магарешки каручки и състезанието за яздене на магарета спечели Румен Колев. Специалната награда за млад жокей Владко Пенчев" бе присъдена на Виктор Денков.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter