VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦОНКО ЦОНЕВ: КОЦЕ КОСТАДИНОВ Е ЧОВЕК НА ГАНЧЕВ И ВЕНЦИ, ЩЕ БЪДЕ ИЗРИТАН С ШУТОВЕ!

Футбол

Кметът на Каварна и собственик на футболния клуб Калиакра Цонко Цонев продължава да е афектиран от съдийството в мача на тима му срещу Славия, загубен с 0:1. Босът заяви пред БЛИЦ, че шефът на родните рефери Костадин Костадинов трябва моментално да си подаде оставката.


"Той е човек на Гриша Ганчев и Венци Стефанов! Те двамата поддържат Коце Костадинов. Препоръчвам му веднага да си подаде оставката, защото ще бъде изритан с шутове! Той ще е поредният шеф на съдиите, който ще си отиде безславно от българския футбол. Съвсем скоро си заминава. Убеден съм. С тези неадекватни решения на Съдийската комисия не може да се продължава", заяви афектираният Цонко Цонев.

"Венци Стефанов е единственият човек, който разбира от футбол в България. И затова Славия от 10 години не е била в евротурнирите. А да не говорим, че стадионът му е като в Кербала. Аз понеже не разбирам от футбол и той ми препоръчва да си гледам рока, искам да му кажа, че Калиакра поне играе на осветления за разлика от Славия. Аман от такива разбирачи, които от години обещават пари за инвестиции, а нищо не правят", продължи кметът на Каварна.

"Изключително ми е интересно действието на Венци Стефанов, който защити БФС във връзка с двата най-големи гафа в историята на българския футбол - пародията с Естония и воаяжа на нашите съдии в Южна Америка. Само до преди месеци той не спираше да плюе срещу БФС, а сега най-големият разбирач застана на стойка "партер" пред Футболния съюз и Съдийската комисия", добави Цонев.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter