VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КОЛИЕ СЪС СВАРОВСКИ ЗА СТАНКА, ЗЛАТЕН ПОЯС ЗА ЩЕРЕВ И МАРИНОВ

Борба

Николай Щерев и Христо Маринов станаха носители на Златните пояси на „Дан Колов" и „Никола Петров" на турнира по борба в Бургас. Щерев триумфира при 120-килограмовите на свободния стил, като след 4 победи не даде нито една техническа точка на съперниците си. На финала нашият национал надви украинеца Петро Ралчев с 2:0 части (1:0, 3:0).


Преди ден Маринов ликува със златото в кат. до 84 кг на класическата борба.
Щерев получи наградата си от президента на БФ Борба Валентин Йорданов, а Маринов от кмета на града Димитър Николов.
За № 1 при жените бе обявена олимпийската вицешампионка Станка Златева, която ликува със златото в кат. до 72 кг, също в събота. Тя получи и специалния приз от кмета - колие с камъни „Сваровски".
В най-интригуващият финал от последния ден на турнирите Александър Костадинов победи Венелин Венков с 2:1 части (2:0, 0:3, 1:0) при 55-килограмовите на класическия стил. Шампион без борба пък стана Любен Илиев в свободния стил на кат. до 84 кг, след като съперникът му не влезе в схватка.
Сребро и три бронза спечелиха още борците ни в последния ден. В кат. до 48 кг Грациела Драгоева загуби финала от Аделин Грей (САЩ) и остана втора. С бронз се окичиха Анатолий Гуйдя (60 кг) и Исмаил Реджеб (60) в свободния стил, както и Грациела Драгоева (48 кг).

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter