VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

"Б" ГРУПА СТАНА НА МАРМАЛАД

Футбол

Никой не знае класирането на Изток, отборите умират от глад
Истински мармалад цари в "Б" група, където отборите падат един след друг. В Източната не се знае какво е класирането, след като Дунав развя бялата кърпа и се отказа. БФС съобщи, че на всички клубове, които напуснат първенството, резултатите се анулират, вместо да им се зачитат служебни загуби.


Това направи пълна въртележка в класирането, след като махнаха резултатите на русенци. Лидерът Поморие например сдаде първото място на Доростол. Хората на Петър Хубчев се смъкнаха до четвъртата позиция с актив от 20 точки. Силистренци пък станаха първи с 23. Втори е Спартак (Пд) с 22 точки, следван от Любимец с 21.
Другата седмица обаче може да се прави ново класиране на Изток. Балчик също са пред отказване, а до края на сезона може още някой да хвърли кърпата. Същата история се случва и на Запад, където очакваното отказване на Ком-Миньор ще преобърне таблицата.
Студът също удари бедните. Мачовете Чавдар (Етр) - Ботев (Кр), Светкавица - Несебър и Любимец - Черноморец (П) няма да се състоят. Клубовете нямат пари за поддръжка на терените и първият кръг от тази година хартиса. Още отсега отборите палят свещи за топло време. Балчик пък съобщи, че няма да се яви за мача със Спартак (Пд) и от БФС им отложиха мача. Ком-Берковица също успя да си отмени първата среща за годината и босът на тима Васил Маринов тръгна да търси пари под дърво и камък, за да доиграят първенството.

Филип Зуберски
, в. "7 дни спорт"

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter