VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГРАНЖ НАЙ-БЪРЗ В ИСТОРИЧЕСКИЯ СТАРТ В БАНСКО, ГОГО С ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ

Зимни спортове

Световният шампион в слалома Жан-Батист Гранж бе най-бърз в историческия старт в Банско. След повече от 30 години България приема старт от Световната купа по алпийски ски за мъже. Французинът показа отново, че е отличен слаломист и спечели първото спускане от суперкомбинацията с време 59.62 секунди.


Заради лошите метеорологични условия организаторите решиха състезанието да започне със слалом, а Супер-Г да бъде следобед.
Отлично се представи българинът Георги Георгиев, който зае 11-ото място в същата дисциплина на Световното преди десетина дни. Той е 17-и с 1:1.72 минути, като на първата си контрола бе с по-добро време от Ивица Костелич.
Никола Чонгаров започна лошо и до края не успя да намери ритъма си. В крайна сметка той зае 40-ото място с време 1.04.34 минути. По-малкият брат на Гого Георгиев – Светослав направи дебют и зае последното 41-о място.
Второ време след Гранж даде германецът Феликс Нойройтер, който изостава на 0.28 секунди. Трети е Манфред Мьолг (Ит), а четвъртото място е за лидера за Световната купа Ивица Костелич. БЛИЦ

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter