VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КОЛИЕ ЗА НАЙ-КРАСИВАТА СЪСТЕЗАТЕЛКА НА “ДАН КОЛОВ”

Борба

Колие с камъни "Сваровски" ще получи най-красивата състезателка по борба на турнира в свободния стил "Дан Колов". Схватките са от петък до неделя в Бургас. По предложение на кмета на града Димитър Николов, изборът ще бъде направен от журналистите в зала "Младост". Именно градоначалникът ще връчи и специалния приз, като за отличието ще спорят 39 състезателки от 7 страни.


Утре за турнирите "Дан Колов" и "Никола Петров" пристига и президентът на Международната федерация по борба Рафаел Мартинети (Швейцария), който ще остане у нас до неделя. Схватките са от 9 часа, а финалите са от 17 часа.

Разбра се, че шефът на Международната федерация по борба (ФИЛА) Рафаел Мартинети (Швейцария) ще бъде гост на турнирите в свободния и класическия стил "Дан Колов" и "Никола Петров" в Бургас. Швейцарецът пристига у нас в четвъртък, 24 февруари, и ще остана и трите дни на състезанието от петък до неделя.

Същевременно 23 вече са страните-участнички на турнира. Участие са заявили борци от Македония и Великобритания. За британците се състезава и бившият национал в свободния стил Красимир Кръстанов, който също се бори на "Дан Колов".

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter