VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АБРАМОВИЧ ПОДАРИ ТОРЕС НА ЩЕРКА СИ

Футбол

До ден днешен футболният свят все още не може да се съвземе от неочаквания трансфер на Фернандо Торес от Ливърпул в Челси. Сякаш на шега Роман Абрамович наброи цели 50 млн. лири за испанеца, който напоследък бе загубил головия си усет. 


Феновете обаче нямат и хабер, че покупката на миловидния нападател всъщност е подарък на Роман Аркадиевич за по-голямата му дъщеря Ана (18), която от малка е лапнала по Фернандо. Преди година, впечатлен от неуспехите на Челси на международната арена, Абрамович оряза до минимум разходите на отбора за покупка на звезди, като заедно с това изостави и идеята за предаване на властта в клуба на големия си син Аркадий. Именно Синия принц, обожаващ "аристократите" от 7-годишна възраст, убеждава баща си през 2003 г. да купи Челси, а не Тотнъм, който е стопроцентов еврейски клуб.
Дъщерята на олигарха Ана също проявява жив интерес към футбола от малка - девойката се влюбва безнадеждно в знаменития испански футболист Фернандо Торес. Докато красавецът играе в мадридския Атлетико, богатата наследничка
тайно въздиша по него
Когато Торес пристига в Ливърпул, Ана тотално загубва ума си по него. Веднъж тя дори се опитва да избяга в Ливърпул, но родителите й успяват да я върнат. Дори известието за сватбата на Торес не успява да охлади страстната любов на Анечка. Сега тя обаче хитро променя тактиката и моли баща си да привлече нападателя в Челси. Ако се вярва на слуховете, Абрамович поставя пред нея условие: ако се сгоди, ще получи благословията му да се запознае с Фернандо. Ана приема ултиматума на баща си, избирайки единствения руснак в своето обкръжение - 27-годишния юрист от Лондон Николай Лазарев. Бащата одобрява избора й и връща жеста, като урежда покупката на Торес. Както е известно, Абрамович брои 50 млн. лири - сума, каквато никога не е плащана във Висшата лига за футболист! Парите ще се изплащат в продължение на 5 години.
Два дни след трансфера на Торес в Лондон грижовният баща организира среща на Ана с нейния кумир. Срещата става в дома на Евгений Свидлер, дългогодишен партньор на Абрамович. Анечка цяла вечер не отделя очи от Фернандо. Роман Аркадиевич забелязва това и започва да се притеснява. Сякаш между другото напомня на Торес за спортния режим. Испанецът вежливо се покланя и изчезва.
Фернандо Торес ще получава в Челси 200 000 лири на седмица! Само Уейн Руни от Манчестър Юнайтед заработва повече - 250 000 лири.

в. "7 дни спорт"

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter