VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ НАЦИОНАЛИТЕ

Борба

Националът по борба от клуб Добруджански юнак Драгомир Стойчев от утре ще се присъедини към “трикольорите” в Бургас, които се готвят за предстоящите международни турнири в свободния и класическия стил “Дан Колов” и “Никола Петков”. Състезателят съобщи за "Център спорт", че ще участва в кат. до 96 кг.  


“Драгомир Стойчев е неизменен участник в турнира “Дан Колов” през последните години и достига до бронзовите отличия. За разлика от друг път, сега Драго претърпя контузия преди личния шампионат и тя още не е отшумяла. Лекува се в момента, но ще участва в турнира. Конкуренцията ще бъде голяма. На тепиха ще излязат близо 400 борци от 21 държави. Красимир Кочев от горната категория е свалил килограми и ще се бори в категорията на Драго до 96 кг. Очертава се да бъде интересно в една от най-зрелищните дисциплини в този мъжки спорт”, заяви за спортния сайт "Център спорт" заслужилият треньор в клуб Добруджански юнак Петър Петров.

Той съобщи още, че другият негов възпитаник Християн Йорданов е повикан на лагер в националния отбор за юноши, който се подготвя във Варна до края на другата. “

“На последния турнир в Австрия Християн се представи много добре, като във всички срещи победи по убедителен начин – с технически туш. Треньорът на националния тим Рахмат Сукра вижда бъдеще в този състезател и му гласува доверие, а в тази възрастова група предстои европейско в Полша и световно първенство в Унгария”, каза Петров.

 

Наставникът на борците в Добрич предстои, че 7-8 състезатели на клуба се подготвят за държавния шампионат при децата до 13-годишна възраст. Повечето от момчетата ще участват за първи път в състезание от подобен ранг. 

 

Равносметката за клуба от отминалите национални първенства в другите възрастови групи е един златен медал и две бронзови отличия.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter