VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФУТБОЛНИЯТ ТИМ НА ЧЕРНОМОРЕЦ: ЖИВЕЕМ В НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА, В ШОК СМЕ!

Футбол

Това е краят за "Черноморец" Балчик. За жалост край изобщо на футбола, не само в "Б" група. Жалко е, че се постъпва така с футболистите една седмица преди началото на пролетния дял. За жалост живеем в България - една ненормална държава, коментира старши треньорът Георги Мирчев. 


Потвърждавам, че е разпуснат отборът. Казахме на момчетата и те си тръгнаха. Това е тъжната истина, оповести изпълнителният директор на "Черноморец"- Балчик, Митко Тошев, който още е в шок от решението на Общинския съвет. От ръководството ще търсят среща с общинските съветници, за да се намери някакво решение за спасяване поне на детския футбол. Като няма детски футбол, с какво ще ангажираме децата? Ще ги оставим да ходят по клубовете и да пушат, с болка каза Тошев.
Футболистите също са шокирани от решението на общинския съвет. Имаме семейства, деца. Оставаме без работа седмица преди началото на първенството, когато отборите вече са приключили селекцията си, споделиха те.
Припомняме Ви, че общинският съвет на Балчик тотално спря финансирането на футболния клуб Черноморец. Предложението на кмета за субсидия от 1 милион лева отпадна по предложение на група съветници. В резултат на взетото решение, футболният отбор, който се готвеше за участие в пролетния дял от шампионата, е разтурен, съобщиха от управителния съвет на клуба. Така след три години участие в професионалната лига и финансиране от страна на общината, "Черноморец" се разпадна и няма да участва в първенството, след като в първия сезон завърши на шеста позиция.

Текст Марияна Върбанова

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter