VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗАКРИХА ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК)

Футбол

Преди броени минути тимът на Черноморец (Балчик) е бил  закрит. Шокиращата новина идва само десетина дни преди подновяването на първенството в Източната "Б" група. Причината за тази драстина мярка е, че Общината не е гласувала никакви пари за издръжката на отбора за новото първество.


Както е известно, всички финансови средства в клуба идваха именно от местната власт, а при така стеклите се обстоятества отборът няма как да продължи участието си в шампионата.
През зимната пауза пък голяма част от титулярите напуснаха Черноморец именно заради финансовите проблеми, които съпътстваха тима още от края на миналата година. Балчишките "акули" дори обмисляха да бойкотират мача за Купата на България срещу Литекс, но в крайна сметка футболистите стиснаха зъби и излязоха на терена.
Както е известно, Равда вече се отказа от участие в Източната "Б" група, а бъдещето на русенския Дунав също е поставено под сериозна въпросителна. Така на 26-и февруари участие могат да стартират само 9 отбора.
Наставникът на тима Георги Мирчев вече е разпуснал футболистите. Има един вариант, при който отборът може да продължи участието си в "Б" група и той е да се намери благодетел, който да издържа отбора. От клуба обаче твърдят, че това е малко вероятно.

Sportisimo.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter