VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАШ КОЛОЕЗДАЧЕН БОС ГОСТУВА НА ВЕЛИЧИЯ В ГЕРМАНИЯ

Колоездене

Президентът на Добрич 1905 Димо Димитров гледа колоездачно шоу, обогати старта на националите и осигури две дарения
Националният отбор на България по колоездене до 23-годишна възраст ще участва в Обиколката на Тюринген. Информацията за "Център спорт" съобщи клубният президент на колоездачния клуб в Добрич Димо Димитров, който лично е издействал “трикольорите” ни да въртят педали в авторитетното състезание. Проявата ще бъде в началото на юни.


Тези дни Димитров бе в Германия, където бе гост на колоездачно шестдневно шоу на писта за Купата на Берлин. Надпреварата е включвала атрактивни и нестандартни дисциплини, които са повишавали адреналина на пълната със зрители зала. Дневната посещаемост била от близо 15 хиляди души. Участвали са 18 отбора, съставени от по двама състезатели. Крайни победители са станали Роджър Клюге и Роберт Бартко. Последният е олимпийски и световен шампион на писта. В надпреварата са се включили и участници от Обиколката на България. Сред тях бил и победителят в етапа от Разград до Добрич Щефан Шафер.

По време на престоя си Димитров е осигурил и две дарения за клуба в Добрич. Величието в колоездачния спорт Томаш Барт, който е печелил множество медали от световни и европейски първенства, а на олимпиадата в Москва през 1980 е станал четвърти, е предоставил фланелки и гуми на стойност близо 1500 лева, а Бернд Херман е направил поредното си крупно дарение на отбора. Той е дарил екипи, външни гуми и др. необходими за клуба неща на стойност 4000 лева.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter