VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МОМЧИЛ ВРАЙКОВ АРЕСТУВАН В ЕЙРЕ

Футбол

Бившият международен футболен съдия Момчил Врайков беше заловен от полицията в Дъблин и обвинен в измами с кредитни карти. Тридесет и седемгодишният Врайков, който беше изваден от съдийството през 2007 г., беше изправен пред съда в ирландската столица вчера, съобщи "Нюз ъф дъ уърлд". Той е бил арестуван в петък следобед, след като е засечен на банкомат на "Ватерло роуд".


Детектив Брендан Киърс заяви пред съда, че е арестувал Врайков около 13.50 ч. на "Богът стрийт ъпър" и го е отвел за разпит. Дванайсет часа по-късно бившият рефер е бил обвинен за притежание на специални инструменти за извършването на престъпление, сред които е имало карти за извличане на информация. Сред обвиненията има и за подготовка на инструменти за извършване на престъпление.
"Не съм виждал тази карта. Не съм я използвал. Не съм я носил", заяви Врайков пред съда по всяко от обвиненията.
"Искам да заявя, че парите не са откраднати - 1900 паунда ми бяха дадени от приятеля ми Тони, а останалите са мои.  Не съм виждал всичките инструменти. Не съм ги докосвал и не знам как работи това оборудване", добавил още Врайков.
Момчил Врайков беше изваден от съдийството през 2007 г. при управлението на съдийската комисия от Борислав Александров след серия погрешни отсъждания. След това той заедно с други извадени доживот рефери се включи към кампанията на Христо Рискосков за разкриване на корупция в българското съдийство.

Дневник

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter