VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЕТИМА СКЪСАХА С БАЛЧИК

Футбол

Петима футболисти на Черноморец (Балчик) скъсаха договорите си с клуба, съобщи Sportisimo.bg. Това са Ивелин Янев, Владимир Зафиров, Мартин Теменлиев, Мирослав Миндев и Цветомир Валериев. Контрактите на петимата с балчишките "акули" са прекратени по взаимно съгласие, въпреки че клубът им дължи сериозни суми, но футболистите са били уверени, че скоро ще си ги получат.


Вратарят Мартин Теменлиев, защитниците Ивелин Янев и Владимир Зафиров, както и халфът Цветомир Валериев бяха несменяеми титуляри в тима на Балчик през есенния полусезон.
Напускането на петимата футболисти пък за пореден път показва, че в Черноморец има сериозен проблем с осигуряването на финанси. Неслучайно новият наставник Георги Мирчев заяви, че ще разчита повече на кадри от школата.  Именно това бе и една от изтъкнатите от кмета на града причини за освобождаването на Радостин Димов.
Нашата медия научи, че сериозен интерес към петимата проявяват тимовете на Етър (Велико Търново) и Берое (Стара Загора), като в близките дни трябва да има развитие по техните трансфери.
Отборът от Балчик заема 6-о място в Източната Б група след първите 15 кръга с 21 точки. Начело е Черноморец (Поморие) с 26, пред Спартак (Пловдив) с 24. През есента отборът беше разтърсван перманентно от финансови кризи и бойкот на играчи. Връх на всичко стана стачката преди мача за Купата на България с Литекс, когато футболистите се съгласиха едва два пъти за една седмица да се съблекат по екип за тренировки.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter